Beurs coördinatie en logistieke congressen

Deelname aan vastgoed beurzen vraagt om meer dan een state-off-the-art stand. Hoe lopen de contacten binnen het vastgoed? Hoe positioneer ik mij binnen deze doelgroep? Hoe leg ik tijdens de beurs de goede contacten met bezoekers en andere standhouders? Hoe regel ik mijn follow-up?

Pol Real Marketing begeleidt bedrijven en overheden van a-z bij beursdeelnames aan vastgoed beurzen in Nederland, Europa en wereldwijd

  • Cityscape Abu Dhabi en -Dubai

  • Provada Amsterdam

  • Realty Belgium Real Estate Summit

  • Expo Real

  • Spryg Congress Logistiek Vastgoed

  • Beurs coördinatie en logistieke congressen

Cityscape

Agent voor Cityscape organisator Informa in Nederland en België (2005 – heden).

Cityscape Abu Dhabi vindt ieder jaar in maart plaats in Abu Dhabi en Cityscape Global in november in Dubai. Deze internationale vastgoed beurzen met groot congres programma zijn de plek waar partijen uit de United Arab Emirates en vastgoed investeerders en -adviseurs uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Pol Real Marketing begeleide meerder advies- en architecten bureaus bij hun deelname in Abu Dhabi en Dubai, zoals ZZDP, CULD, AAArchitects, Royal HaskoningDHV, ONL, studio VVKH, De Boer International en Dutch Docklands.

Meer over Cityscape
provada logo
  • Beurs coördinatie en logistieke congressen

Provada

Sinds 2007 organiseert Pol Real Marketing op de Provada vastgoedbeurs beursdeelnames. 20 verschillende partijen, ontwikkelaars, adviseurs, gemeenten en regio organisaties, namen de afgelopen jaar deel met een stand die gecoördineerd werd door Pol Real Marketing. Spectaculair waren de 5 deelnames op rij van de gemeente Almere met wisselende thema’s (georganiseerd in samenwerking met Leonie Campfens)

Meer over Provada
  • Beurs coördinatie en logistieke congressen

Realty Belgium Real Estate Summit

Realty Belgium Real Estate Summit; agent van 2012 tot 2014 voor het werven van vastgoed partijen in Nederland voor dit jaarlijkse Belgische vastgoed event van organisator Easyfairs.

Meer over Realty Belgium
  • Beurs coördinatie en logistieke congressen

Expo Real

Expo Real; meerjarig advies voor het in de markt zetten van deze Europese vastgoedbeurs onder Nederlandse vastgoed partijen (2004 – 2006). In 3 jaar tijd van een beperkte Nederlandse deelname tot een brede deelname van Nederlandse standhouders en het derde land in bezoekersaantal. In opdracht van Van Ekeris Expo Service en Messe München International.

Inclusief het organiseren van de eerste 2 jaar van een Holland Pavilion op de Expo Real met de 4 grote Nederlandse steden, ontwikkelaars en adviseurs uit Nederland

Meer over Expo Real
  • Beurs coördinatie en logistieke congressen

Spryg congressen Logistiek Vastgoed

Vanaf het eerste congres Logistiek Vastgoed van Spryg Real Estate Academy in 2016 is Pol Real Marketing verantwoordelijk voor de partnerships. Jaarlijks bezoeken de 150 beslissers uit het logistiek vastgoed het congres Logistiek Vastgoed Nederland. Pol Real Marketing begeleide de partnerships bij de congressen in Venlo, Roosendaal, Nijmegen, Zaltbommel, Lelystad, Bleiswijk en Deventer, Almere en Waalwijk met onder andere SADC, KiesZon, Intospace, Hercuton/Jajo, Essent en vele andere bedrijven in het logistiek vastgoed.

Meer over Spryg